Ανακοινώθηκε η λειτουργία Dropbox Extensions

Το Dropbox είναι μια μεγάλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud, αν ψάχνετε για έναν τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού των αρχείων και των φακέλων σας σε πολλές πλατφόρμες. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρουν παρόμοιες λειτουργίες, όπως το iCloud, το OneDrive και το Google Drive, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς, η Dropbox πρέπει σίγουρα να ξεχωρίσει.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία ελπίζει να το κάνει αυτό είναι να ξεκινήσει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Επεκτάσεις. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα παρέχει ουσιαστικά στους χρήστες καλύτερη ενσωμάτωση σε εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών, με την ιδέα να είστε σε θέση να εκτελέσετε διάφορες εργασίες στο ίδιο το Dropbox χωρίς να χρειάζεται να κάνετε λήψη αρχείων.

Σύμφωνα με το Dropbox, “Αυτές οι ροές εργασίας δεν είναι δυνατές μόνο επειδή δημιουργήσαμε βαθιές εταιρικές σχέσεις με κορυφαίες εταιρίες παραγωγικότητας που περιλαμβάνουν τα Adobe, Autodesk, DocuSign, Vimeo, airSlate, HelloSign, Nitro, Smallpdf και Pixlr. Θέλουμε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται εύκολα από το ένα έργο στο άλλο χωρίς να σταματών τη ροή τους. Θα πρέπει να είναι εξίσου εύκολο να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό εργαλείων και εφαρμογών, όπως είναι η χρήση της ίδιας σουίτας εργαλείων από έναν παροχέα παλαιού τύπου. ”

Το χαρακτηριστικό αυτό αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις 27 Νοεμβρίου, οπότε αν είστε χρήστης Dropbox ο οποίος χρησιμοποιεί την υπηρεσία περισσότερο από μια υπηρεσία αποθήκευσης / backup του cloud, ίσως η νέα λειτουργία επεκτάσεων να είναι χρήσιμη για εσάς.

Πηγή: Ubergizmo

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart