Οι προπαραγγελίες του Pixel Slate της Google είναι τώρα διαθέσιμες

Δεν υπήρξε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Chrome OS Pixel Slate της Google όταν ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, οι προπαραγγελίες είναι τώρα διαθέσιμες στο Google Store και μέσω του Best Buy. Η συσκευή ξεκινά από $ 599 στο Google Store και μπορεί θα φτανεί τα $ 1.599 για 256GB αποθήκευσης και 16GB μνήμης RAM.

Η Best Buy ξεκινά την τιμολόγησή της σε $ 799 για αποθήκευση 64GB και 8GB μνήμης RAM. Πωλείται επίσης η πλήρως εξειδικευμένη έκδοση για $ 1.599. Η Best Buy παραθέτει την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 22 Νοεμβρίου και η Google λέει ότι η συσκευή θα αποσταλεί τις επόμενες δύο έως τρεις εβδομάδες. Το πληκτρολόγιο του Pixel Slate είναι ήδη διαθέσιμο για να αγορά μέσω του Google Store στα $ 199.

Εάν έχετε ξεχάσει ποιο είναι το Pixel Slate: διαθέτει οθόνη 12,3 ιντσών με ανάλυση 2000 x 3000 pixel. Σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που η Google κυκλοφόρησε το δικό της tablet. Το πρώτο – το Pixel C – τρέχει το Android και δεν έχει βελτιστοποιηθεί για αυτές τις εφαρμογές. Η πλατφόρμα Pixel τρέχει Chrome OS, αλλά υποστηρίζει επίσης εφαρμογές Android, έτσι ώστε θα τα έχετε όλα σε μια συσκευή.

Πηγή: Theverge

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart