Το πτυσσόμενο τηλέφωνο Samsung Galaxy F παίρνει τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το πτυσσόμενο τηλέφωνο Samsung Galaxy F παίρνει τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Μια έκθεση από το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap στη Νότια Κορέα σήμερα έχει προτείνει ένα όνομα, ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για την αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung την περασμένη εβδομάδα στο συνέδριο προγραμματιστών της. Το Galaxy F, αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάρτιο του επόμενου έτους, λίγο αργότερα μετά την κυκλοφορία του επόμενου κινητού τηλεφώνου Galaxy S της Samsung.

Σε αντίθεση με τη μαζική αγορά Galaxy S, το φερόμενο Galaxy F θα είναι μια αποκλειστική συσκευή που μπορεί να έχει μια τιμή ύψους $ 1.770. Οι πληροφορίες του Yonhap δείχνουν ότι η Samsung δεν έχει ακόμη αποφασήσει την τελική τιμή, αν και γνωρίζουμε ήδη από τον επικεφαλής DJ Koh ότι η εταιρεία σχεδιάζει να στείλει ένα εκατομμύριο πτυσσόμενες συσκευές το 2019.

Αναφερόμενος στις πηγές της βιομηχανίας, η Yonhap News υποστηρίζει ότι η Samsung σκοπεύει να προσθέσει υποστήριξη 5G στο Galaxy S10, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο, πιθανότατα στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη στο τέλος αυτού του μήνα. Το πολύ πιο εξειδικευμένο Galaxy F θα ακολουθήσει στη συνέχεια το Μάρτιο, αν και χωρίς δική του υποστήριξη 5G, σύμφωνα με την έκθεση.

Πηγή: Theverge

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart